Tartele de mere și chimen cu înghețată de scorțișoară-cuișoare și sos de cidru-Caramel
Apple și tartlets chimion cu scorțișoară-cuișoare înghețată și sos de cidru-Caramel ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 474 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,31 USD pe porție. Este perfect pentru Vara. Dacă aveți la îndemână zahăr, sos de cidru-caramel, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tartele calde de mere cu sos de vin roșu-Caramel, Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, și Sos De Caramel De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul, chimenul și sarea în procesor.
Adăugați unt și procesați, folosind viraje pornite/oprite, până când untul este tăiat în bucăți de mărime de mazăre.
Adăugați 5 lingurițe de apă cu gheață. Se amestecă până se formează aglomerări umede, adăugând mai multă apă cu gheață cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc.
Tăiați în 6 bucăți egale. Apăsați fiecare bucată de aluat în 4 tigaie cu diametrul de 1/2 inch, cu laturile înalte de 3/4 inch și fundul detașabil. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți fiecare crustă; rece.)
Așezați 3/4 cană sos de cidru-Caramel într-o tigaie mare și grea.
Adăugați mere și scorțișoară. Gatiti la foc mare pana cand merele sunt clare, aproximativ 8 minute. Se răcește complet umplutura.
Așezați raftul în poziția cea mai de jos în cuptor; preîncălziți la 375 buc.f împărțiți umplutura între cruste, suprapunerea merelor, dacă doriți.
Așezați tartulele pe raftul cuptorului; coaceți până când merele sunt fragede și crusta este maro la margini, aproximativ 40 de minute.
Transferați la raft; se răcește 30 de minute. Împingeți în sus fundul tigaiei, eliberând tartele. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
Reîncălziți sosul rămas în cratiță mică.
Așezați tartulele pe farfurii. Se acoperă cu înghețată și puțin sos cald.
Garnisiți cu struguri și mentă, dacă doriți.