Tarte Cu Caise-Anason
Torturile cu caise-anason ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 20 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 138 calorii. Un amestec de extract de migdale, smântână grea, aluat principal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarte Cu Caise, Tarte Cu Caise Fumurii, și Tarte Individuale De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați caisele și 2 cești.apă într-o cratiță mare.Aduceți la fierbere, reduceți căldura la mediu și fierbeți, amestecând și zdrobind caisele ocazional, până când fructele sunt foarte moi și descompuse și majoritatea lichidului se evaporă, aproximativ 15 minute.
Se adaugă 1/2 cană de zahăr; se amestecăpână la dizolvare.
Scoateți dincăldură și amestecați conservele și1 linguriță extract de migdale.
Lasă să se răceascăcomplet. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte. Acoperă și Răcorește-te.
Urmați instrucțiunile pentru Master
Aluat dulce, adăugând anasondupă cum este indicat.
Punch jos aluat; împărțireîn jumătate.
Așezați jumătate de aluat în centrul unei bucăți pătrate de 12 " de hârtie pergament. Folosind vârful degetelor, formați aluatul într-o rundă de 9". Glisați aluatulpe hârtie pergament pe unulsfârșitul unei foi mari de copt.Repetați cu aluatul rămaspe o altă bucată de pergament; transferați la celălalt capăt al foii de coacere. Împărțiți amestecul de caise între runde, lăsând o margine simplă de 3/4".
Acoperiți ușor tartele cu folie de plastic sau un prosop de bucătărie și lăsați să crească într-o zonă caldă, fără curenți, până când sunt umflate, dar nu dublate ca dimensiune, 45-50 de minute.
Între timp, aranjați un raft înmijlocul cuptorului; preîncălziți la 375 de grade F. bateți oul cu 2 lingurițe de apă caldăîntr-un castron mic.
Perie de frontieră de aluatcu spălare de ou.
Coaceți torturile până lacrustele sunt aurii, 25-30 de minute.
Transferați pe un fir rack.DO înainte: tartele pot fi coapte cu 1 zi înainte.
Lăsați să se răcească complet.Înfășurați în folie și depozitațila temperatura camerei. Se reîncălzește cuptorul ina 350 F până se încălzește, 10-15minute. Alternativ, congelați într-o pungă de congelare resigilabilă timp de până la 1 lună. Dezghețați înainteîncălzire.
Praf tarte fierbinți cu pulberezahăr.
Lasă să se răcească ușor. Folosind un mixer electric, bateți smântâna, rămânând 1/4 cană de zahăr și rămânând 1/4 linguriță extract de migdaleîntr-un castron mediu până se formează vârfuri moi.
Serviți tartele calde sau la temperatura camerei cu frișcă de migdale.