Tarte calde choc-orange cu înghețată portocalie

Tarte calde choc-orange cu înghețată portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați torturi calde de ciocolată-portocale cu înghețată de portocale. Această rețetă face 8 porții cu 1056 calorii, 15g de proteine, și 63G de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 33 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Vara. Dacă aveți la îndemână făină, făină, zahăr tos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Mini torturi cu brânză choc-orange, Înghețată de budincă de banane Choc-a-block, și Tarte De Smochine Și Susan Cu Frișcă Din Floare De Portocal.

Instrucțiuni

1
Faceți mai întâi înghețata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2
Încălziți laptele și smântâna într-o tigaie chiar sub punctul de fierbere. Se amestecă gălbenușurile și zahărul, apoi se amestecă treptat amestecul de lapte fierbinte. Reveniți la tigaie, încălzind ușor și amestecând până se îngroașă. Se amestecă coaja și sucul și se răcește. Putinei, apoi congela până la solid. Poate fi făcută până la o lună înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Pentru a face patiseria, bateți făina și untul într-un robot de bucătărie, apoi pulsați zahărul glazurat. Pulsează în coajă cu suficient amestec de gălbenușuri pentru a aduce patiseria împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Rulați și aliniați 8 cutii de tartă adânci, individuale. Se răcește timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Umpleți torturile cu pergament de copt și fasole de copt și coaceți orb timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
7
Scoateți fasolea și hârtia și coaceți încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
8
Scoateți din cuptor. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți din cutii și așezați-vă pe o foaie de copt. Reduceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Pentru umplutură, topiți ciocolata într-un castron peste o tigaie cu apă care abia fierbe. Bateți cele 2 ouă întregi, extra alb și zahăr până când sunt groase și palide aproximativ 5 minute. Îndoiți ciocolata, untul topit și făina, apoi împărțiți între tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Lăsați amestecul să se așeze câteva minute, apoi coaceți timp de 25 de minute. Lăsați să se răcească timp de 10 minute în timp ce scoateți înghețata în bile. Pudrați torturile cu puțină cacao, acoperiți fiecare cu o lingură de înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tarta poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista