Tarta cu Bacon, cartofi si branza
Tarta cu Bacon, cartofi și brânză necesită în jur 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 8 și costă $1.13 pe portie. O porție conține 366 calorii, 13g de proteine, și 28G de grăsime. Un amestec de sare și piper, cartofi de copt, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 27%. Încercați Tarta de cartofi și slănină alsaciană, Tartă cu cartofi și slănină Yukon, și Cartofi, Slănină, Tartă Gruyere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Înveliți un vas rotund de copt de 8 inci cu untul. Aranjați slănina în spirală în vasul de copt, drapând capetele feliilor peste marginea tigaiei pentru a se plia peste umplutură.
Aranjați 1/3 din cartofi peste slănină și presărați cu 1/3 brânză Fontina. Repetați straturile cu cartofii și brânza rămase și condimentați cu sare și piper. Îndoiți slănina peste umplutură pentru a forma stratul superior.
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit 1 oră sau până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți orice picături și tăiați-le în pene pentru a servi.