Tartă cu fructe condimentate Tipsy cu frișcă din lapte bătut

Tartă cu fructe condimentate Tipsy cu frișcă din lapte bătut
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu fructe condimentate Tipsy cu frisca de Zara ar putea fi o reteta extraordinara de incercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 538 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de caise, zahăr granulat, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tartă Cu Fructe Condimentate, Înghețată de lapte cu compot de fructe condimentat, și Pâine pecan de dovleac-afine cu frișcă bătută.

Instrucțiuni

1
Gatiti bourbonul, urmatoarele 2 ingrediente si 1/2 cana zahar granulat intr-o cratita medie la foc mediu-mic, amestecand des, 3 minute sau pana cand zaharul este dizolvat si amestecul este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se ia de pe foc și se amestecă smochinele, caisele și stafidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
3
Se toarnă amestecul într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar. Sigilați punga, îndepărtând cât mai mult aer posibil; se răcește 24 de ore.
4
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Transferați amestecul de fructe într-un castron mare; amestecați perele, făina, ghimbirul și restul de 1/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Desfaceți și stivați bucăți pe hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
7
Rulați într-un cerc de 12 inci. Amestec de fructe de movilă în centrul piecrust (amestecul va fi ușor curgător), lăsând o margine de 2 până la 2 1/2 inch. Îndoiți marginea piecrust în sus și peste fructe, plisând în timp ce mergeți, lăsând o deschidere de aproximativ 5 inci lățime în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Periați piecrust cu ou și presărați cu 2 lingurițe. Zahăr Demerara. Glisați hârtia pergament pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr DemeraraZahăr Demerara
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când umplutura este cu bule și crusta este maro aurie. Se răcește pe foaia de copt pe un suport de sârmă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
10
Se servește cald sau la temperatura camerei cu frișcă de zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
11
* Zahărul granulat poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
12
Notă: Am testat cu caise mediteraneene Sun-Maid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Revista