Tartă cu ceapă deschisă, brânză de capră și nuci de pin

Tartă cu ceapă deschisă, brânză de capră și nuci de pin
Ceapa cu față deschisă, brânza de capră și Tarta cu nuci de pin este o vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 635 calorii. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de băț de scorțișoară, ghimbir măcinat, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de mâncare și vin. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 65%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sandvișuri cu roșii prăjite cu față deschisă și brânză de capră cu chipsuri de parmezan, Tartă Elvețiană Cu Brânză De Capră, Coacăze Și Nuci De Pin, și Prosciutto cu față deschisă, Ricotta proaspătă și sandvișuri cu marmeladă de ceapă roșie.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați făina cu sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați gălbenușurile de ou și uleiul de măsline; pulsează până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Adăugați untul și pulsul până când amestecul seamănă cu masa grosieră. Cu mașina pornită, adăugați încet apa și procesați doar până când aluatul se reunește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Transferați aluatul pe o foaie de folie de plastic și puneți-l într-un disc. Înfășurați discul și dați-l la frigider timp de cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Într-o tigaie mare, amestecați ceapa cu 3 linguri de ulei de măsline până când este acoperită bine. Acoperiți și gătiți ceapa la foc moderat, amestecând ocazional, până când sunt foarte moi, aproximativ 30 de minute. Reduceți focul la minim dacă ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Descoperă tigaia. Creșteți ușor căldura și continuați să gătiți, amestecând frecvent, până când ceapa devine un maro auriu bogat, cu aproximativ 30 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Scoateți tigaia de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Între timp, aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Îndepărtați frunzele de smog de pe coaste, lăsând frunzele cât mai intacte; rezervați coastele pentru o altă utilizare. Blanch frunzele de bietă în apa clocotită până se înmoaie, 1 1/2 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
9
Scurgeți frunzele și reîmprospătați-le sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
10
Se scurge din nou și se usucă bine.
11
Într-o mașină de tocat condimente, combinați bățul de scorțișoară cu cuișoarele, ghimbirul, nucșoara și piperul și măcinați până la o pulbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12
Adăugați 1 1/4 lingurițe din amestecul de condimente în ceapă și amestecați până se încorporează uniform; rezervați amestecul rămas pentru o altă utilizare. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
13
Într-un castron mic, folosind o lingură de lemn, bateți ușor brânza de capră cu crme frache și 1 linguriță de sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
15
Setați discul de aluat între 2 foi mari de hârtie de ceară și rotiți-l într-un dreptunghi de 12 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
16
Transferați patiseria într-un vas de copt ceramic de 9 x 12 inci adâncime de cel puțin 1 1/2 inci. Tapetați patiseria cu frunzele de smog, permițându-le să se extindă dincolo de surplombul de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
17
Folosind o spatulă, întindeți amestecul de brânză de capră peste bietă într-un strat uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Chard ElvețianChard Elvețian
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
18
Întindeți ceapa condimentată peste brânză și presărați cu nuci de pin. Îndoiți frunzele extinse de smog și patiseria peste umplutura de ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Chard ElvețianChard Elvețian
19
Ungeți patiseria și frunzele de smog cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Chard ElvețianChard Elvețian
20
Coaceți tarta aproximativ 40 de minute, sau până când patiseria este aurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
21
Scoateți din cuptor și transferați într-un suport.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
22
Lăsați să se răcească cel puțin 30 de minute înainte de a servi cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista