Tacos De Pește
Tacos de pește ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,69 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 573 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Această rețetă este plăcută de 2069 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de usturoi, ceapă verde, jalapeno și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este super. Rețete similare includ Jack Crevalle (Sau Alți Pești) Tacos De Pește, Tacos De Pește, și Tacos De Pește.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Puneți peștele într-un vas de dimensiuni medii.
Bateți împreună uleiul, sucul de lămâie, ancho, jalapeno și coriandru și turnați peste pește.
Lăsați la marinat timp de 15 până la 20 de minute.
Scoateți peștele din locul marinadei pe un grătar fierbinte, cu carnea în jos. Grătiți peștele timp de 4 minute pe prima parte și apoi răsturnați timp de 30 de secunde și îndepărtați.
Lăsați să se odihnească 5 minute, apoi fulgați peștele cu o furculiță.
Așezați tortilele pe grătar și grătiți timp de 20 de secunde. Împărțiți peștele printre tortilla și garnisiți cu oricare sau toate garniturile.
Preîncălziți grătarul sau folosiți arzătoarele laterale ale grătarului.
Încălziți uleiul într-o cratiță medie, adăugați ceapa și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Adăugați roșiile, serrano și jalapeno și gătiți până când roșiile sunt moi, aproximativ 15 până la 20 de minute. Pureați amestecul cu un blender de imersie de mână până se omogenizează și gătiți încă 10 până la 15 minute.
Adăugați sosul fierbinte, oregano, coriandru și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper, după gust.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.