Tacos cu friptură la grătar cu Salsa de Avocado

Tacos de friptură la grătar cu salsa de Avocado ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 593 calorii, 39G de proteine, și 42G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 5,8 USD pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Tacos Cu Friptură La Grătar Cu Salsa De Avocado, Tacos cu friptură la grătar cu Salsa de Avocado, și Tacos Cu Friptură La Grătar Cu Salsa De Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar. Grătiți jalapeos până se carbonizează. Stem și semințe jalapeos; fin zaruri 2 dintre ele. Feliați subțire jalapeo-ul rămas și rezervați-l pe un platou.
Într-o cratiță, încălziți 2 linguri de ulei de măsline.
Adăugați jalapeosul tăiat cubulețe și ceapa și usturoiul și gătiți la foc moderat până devin aurii, 10 minute.
Adăugați tomatillos și gătiți până se înmoaie.
Se transferă într-un castron și se lasă să se răcească. Se amestecă avocado, coriandru și suc de lămâie; condimentează cu sare și piper.
Ungeți chorizo-ul și grătiți-l la foc moderat până când este gătit.
Scoateți carcasa chorizo și sfărâmați carnea într-un castron. Se unge ușor brânza și se pune la grătar timp de 1 minut pe fiecare parte, apoi se unge tigaia și se pune la grătar ceapa feliată până se carbonizează; transferați ambele pe platou.
Ungeți friptura; condimentează cu sare și piper. Grătiți la foc moderat, rotind o dată, 8 minute pentru mediu-rar.
Transferați pe o placă și lăsați să se odihnească timp de 5 minute. Feliați subțire friptura și serviți cu acompaniamentele.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Plin de arome mari de cireșe negre, boabe de ienupăr și lemn dulce negru, ușurându-se în note de cardamom, scorțișoară și cremă blândă de vanilie. Există o mineralitate de granit intrigantă pentru vin, împreună cu un profil de stejar dulce și dulce în finisaj. Acesta este un vin minunat de sine stătător, dar poate fi asociat cu o varietate de feluri de mâncare. Personalitatea sa puternică îl face să se potrivească bine cu aproape orice ar fi asociat un Cabernet, un fel de mâncare preferat de friptură, de exemplu, totuși structura taninului vinului este suficient de moale pentru a se împerechea cu parmezan de vinete sau felul tău preferat de pui.