Surfer pe acid Swizzle
Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 982 calorii. Această rețetă este plăcută de 27 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Un amestec de sirop de ananas, apă de cocos, tequila blanco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Surfer Hot Dog, Granola surferului, și Câine sărat: nu un Surfer sau un pirat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bucățile de ananas, zahărul și apa într-o cratiță medie la foc mediu. Se amestecă pentru a se combina și se lasă să fiarbă până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Acoperiți și lăsați să se infuzeze în frigider cel puțin 5 ore sau peste noapte. Se strecoară siropul printr-o strecurătoare cu plasă fină și se aruncă solidele. Siropul se va păstra într-un recipient sigilat la frigider până la 1 săptămână.
Pentru Cocktail: într-un pahar înalt umplut cu gheață zdrobită combinați tequila, apa de cocos, sucul de lămâie și siropul de ananas. Swizzle împreună cu un băț swizzle rotindu-l între mâini ca și cum ți-ai freca mâinile pentru a te încălzi. (Dacă nu aveți un băț swizzle, amestecați cu o lingură de bar.) Float Chartreuse verde pe partea de sus, garnisiti cu var roată, și se servește.