Surf ' N Earth

Surf ' N Earth
Surf 'N Earth ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 120 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de carne de crab, suc de lămâie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Pământ și mare din ' Coi '(Partea 2), Pâine De Pământ, și Cel mai bun Chili de pe Pământ.

Instrucțiuni

1
Faceți untul de usturoi: pulsați usturoiul într-un robot de bucătărie până la tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați untul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, pătrunjelul, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper; puls până la neted. Se răcește cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Pregătiți ciupercile: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aruncați ciupercile cu 1 lingură de ulei de măsline și condimentați cu sare. Umpleți fiecare ciupercă cu 1 linguriță de unt de usturoi (rezervați restul de unt de usturoi pentru umplutura de crab). Aranjați ciupercile perfect într-un vas de copt și coaceți până se înmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CrabiCrabi
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați șalotul și carnea de crab; gătiți până când șalotul este moale, aproximativ 3 minute. Se amestecă vinul și se gătește până se reduce ușor, aproximativ 1 minut. Se amestecă untul de usturoi rezervat (aproximativ 1/3 cană) până se topește. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Unt De UsturoiUnt De Usturoi
CrabmeatCrabmeat
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Scoateți de pe foc și împingeți amestecul de crab într-o parte a tigaiei; lăsați orice exces de sucuri să se colecteze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scoateți ciupercile din cuptor și preîncălziți broilerul. Umpleți ciupercile cu amestecul de crab. Aruncați panko-ul cu sucurile din tigaie; presărați peste ciuperci. Se fierbe până la aur, aproximativ 2 minute. Strângeți pene de lămâie deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Fotografie realizată de Charles Masters
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții16
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista