Supa de hamburger a lui Jen

Supa de hamburger a lui Jen
Supa de hamburger a lui Jen ar putea fi exact felul principal pe care îl căutați. Această rețetă are 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 218 calorii . Pentru 1,74 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Un amestec de morcovi baby, dovleac plăcintar, porumb în boabe și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute . Vă este oferită de Allrecipes. Poate fi savurată oricând, dar este deosebit de bună pentru iarnă . Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 87% , ceea ce este excelent. Chiftelele suedeze , chiflele pentru hamburger fără gluten și chiflele pentru hamburger cu miere de la Jen sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți morcovii într-o oală mare și grea, apoi așezați deasupra straturi de ciuperci, porumb, varză Savoy, dovleac plăcintar, roșii și apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din AmbeleMerisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
Varză SavuroasăVarză Savuroasă
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
În timp ce supa dă în clocot, încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și adăugați carnea tocată de vită și condimentele pentru taco. Gătiți și amestecați până când carnea de vită este sfărâmicioasă, uniform rumenită și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scurgeți și aruncați excesul de grăsime.
4
Adăugați carnea de vită în supă și reduceți focul la mediu. Continuați să fierbeți la foc mic până când morcovii sunt fragezi, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Bucătăriiamerican
Revista