Supă de mazăre și șuncă împărțită I
Split Pean și șuncă supa i ia despre 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 413 calorii, 28G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.14 pe portie. Un amestec de mazăre, ceapă, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 590 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 100%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Supă de șuncă afumată cu mazăre și mazăre verde, Supă de pâine și șuncă, și Supă de mazăre împărțită cu șuncă.
Instrucțiuni
Într-o oală medie, călește ceapa în ulei.
Adăugați mazărea despicată, osul de șuncă și suficientă apă pentru a acoperi ingredientele; condimentează cu sare și piper.
Acoperiți și gătiți până nu mai rămân mazăre, doar un lichid verde, 2 ore. În timp ce gătește, verificați dacă apa s-a evaporat. Poate fi necesar să adăugați mai multă apă pe măsură ce supa continuă să gătească.
Odată ce supa este un lichid verde, scoateți-l de pe foc și lăsați-l să stea astfel încât să se îngroașe. Odată îngroșat, poate fi necesar să încălziți pentru a servi.