Supa de brânză Chunky este un curs principal care servește 8. O porție conține 285 calorii, 13g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită unt, lapte, țelină și brânză cheddar. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 73 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, ceea ce este destul de bun. Supă De Brânză Groasă, Supă Groasă De Brânză De Cartofi, și Supă De Legume Groase sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, amestecați apa, cartofii, morcovii, țelina, ceapa, sarea și piperul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Legume
Cartofi
Morcov
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se amestecă șunca în amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
șuncă
3
Într-o cratiță medie, topiți untul. Se amestecă făina până se omogenizează. Se toarnă încet laptele. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati 2 minute, sau pana se ingroasa. Se amestecă brânza Cheddar până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se amestecă amestecul de brânză topită cu amestecul de legume și se servește.