Supa de brânză de cartofi afumați este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 2,07 USD pe porție. O porție conține 659 calorii, 28G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de bulion de pui, margarină, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Supă De Praz De Cartofi Fumurii, Brânză afumată și coacere de cartofi, și Frittata De Cartofi Cu Brânză De Șuncă Afumată.
Instrucțiuni
1
Călește ceapa în unt sau margarină într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați bulionul de pui și cartofii tăiați cubulețe. Feliați cârnații afumați în bucăți de mărimea mușcăturii și adăugați la supă. Se fierbe la foc mediu până când cartofii sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Afumați
Supă De Pui
Cartofi
Supă
3
Folosind un masher de cartofi, zdrobiți ușor amestecul de cartofi pentru a rupe puțin cuburile, dar nu zdrobiți la fel de complet ca și pentru piureul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
4
Adăugați brânza cubată și amestecați până se topește. Se amestecă laptele evaporat. Se condimentează cu piper negru. Supa ar trebui să fie destul de groasă, dar o puteți îngroșa în continuare cu o pastă de amidon de porumb și apă. Folosiți aproximativ 1 lingură de amidon de porumb la un moment dat și adăugați-l în supă până când ați atins grosimea dorită.