Supă Clasică De Ceapă Franceză

Supă Clasică De Ceapă Franceză
Supa clasică de ceapă franceză necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 481 calorii. Pentru $2.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Toamna. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați sare, ceapă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Le Cafe Ile St. Louis Onion Soup Gratinee – aceasta este o nouă abordare a supei clasice de ceapă franceză, Supă Clasică De Ceapă Franceză, și Supă Clasică De Ceapă Franceză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și gătiți până devin ușor aurii. Reduceți căldura; gatiti timp de 30 pana la 40 de minute pana devin aurii, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Adăugați bulion și sare. Reduceți căldura la minim; fierbeți timp de 15 până la 20 de minute. Supă de oală în 4 boluri rezistente la cuptor; acoperiți fiecare bol cu o felie de pâine prăjită și presărați cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
PolonicPolonic
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Se fierbe la 4 inci de la foc timp de 2 până la 3 minute, până când brânza este bulbucată și ușor aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSupă
Revista