Sunshine-Glazurate Sunca
Sunshine-glazurate sunca este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 249 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 46 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați apă, șuncă, marmeladă de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Caserola de mic dejun cu șuncă și brânză, Caserola cu șuncă și fasole verde, și Glisoare de șuncă și brânză Hawaiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 163°.
Se amestecă marmeladă, piersici, muștar și sherry; pus deoparte.
Scoateți ambalajul din șuncă.
Așezați șunca într-o tigaie superficială.
Adăugați apă în tigaie; acoperiți bine cu folie.
Îndepărtați folia; lingură 1/2 cană din amestecul de marmeladă pe întreaga suprafață de șuncă.
Coaceți încă 30 de minute sau până când se încălzește. Între timp, încălziți amestecul de marmeladă rămas.
Se servește cu șunca feliată.