Subțire Mentă Girl Scout Cookie Cheesecake
Subțire mentă Girl Scout Cookie Cheesecake necesită în jurul valorii de 14 ore de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 1127 calorii, 15g de proteine, și 78g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați cookie-urile monetăriilor girl scout, smântână grea, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Epicurious are 3018 fani. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Subțire Mentă Girl Scout Cookie Cheesecake, Pofta > Fata Scout subțire menta mini plăcinte Plus fata Scout Cookie s, și Girl Scout Subțire Menta Cookie Cheesecake Cupe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În vasul unui robot de bucătărie, măcinați mărunt fursecurile.
Adăugați untul topit și procesați până când firimiturile încep să se lipească. Apăsați ferm amestecul de firimituri în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 3/4 inci. Se răcește până când este gata de utilizare.
Poziționați un raft în centrul cuptorului și preîncălziți la 350 F.
Într-un castron metalic uscat așezat peste o tigaie cu apă abia fierbinte, topiți ciocolata, amestecând până la omogenizare.
Se lasă să se răcească până se încălzește.
Într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Adăugați ouăle, pe rând, bătând până se încorporează.
Adăugați ciocolata topită, împreună cu smântâna grea, pudra de cacao și extractele de vanilie și mentă și bateți, răzuind vasul și vâslind după cum este necesar, până când este neted și fără dungi.
Se toarnă umplutura în crusta pregătită, se netezește blatul și se coace până când centrul este doar setat, aproximativ 1 oră.
Transferați într-un raft pentru a lăsa să se răcească timp de 20 de minute. Apăsați ușor pe marginile umflate pentru a aplatiza, apoi rulați un cuțit mic ascuțit în jurul marginii superioare a tigaiei pentru a slăbi tortul. Nu îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Se lasă să se răcească complet, apoi se acoperă cu un strat dublu de folie de plastic și se răcește peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire, dacă doriți. Faceți înainte: cheesecake-ul poate fi copt înainte, răcit, învelit într-un strat dublu de folie de plastic și refrigerat până la 3 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.