Stive de focaccia la cuptor
Stivele de focaccia la cuptor Ember necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 1254 calorii, 34G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $5.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită rulou de focaccia, nuci de pin, ulei de măsline stropit și puține frunze de busuioc. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Stive De Parmezan De Vinete La Cuptor, Stive De Brânză De Capră De Vinete La Cuptor, și Ember - Cartofi De Sare Prăjiți Cu Cremă De Scallion.
Instrucțiuni
Înjumătățiți focaccia prin mijloc, apoi stropiți ambele părți tăiate cu puțin balsamic și ulei.
Ungeți un pătrat mare de folie cu puțin mai mult ulei, apoi așezați baza foccacia în mijloc. Se acoperă cu o felie de piper, aproximativ de aceeași dimensiune ca pâinea, apoi se întinde cu jumătate de tapenadă.
Puneți jumătate din dovlecei deasupra, împrăștiați cu câteva frunze de busuioc și jumătate din nuci de pin. Repetați straturile din nou, apoi terminați cu un al treilea strat de piper prăjit. Se acoperă cu cealaltă jumătate de pâine, apoi se înfășoară bine în folie. Faceți până la o zi înainte sau înghețați acum.
Pentru a găti, așezați teancul înfășurat direct pe cărbuni (sau pe raft dacă utilizați un grătar cu gaz) și coaceți timp de 10 minute pe fiecare parte sau 15 minute pe fiecare parte din congelat.