Stive de focaccia la cuptor

Stive de focaccia la cuptor
Stivele de focaccia la cuptor Ember necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 1 porții cu 1254 calorii, 34G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $5.72 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită rulou de focaccia, nuci de pin, ulei de măsline stropit și puține frunze de busuioc. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Stive De Parmezan De Vinete La Cuptor, Stive De Brânză De Capră De Vinete La Cuptor, și Ember - Cartofi De Sare Prăjiți Cu Cremă De Scallion.

Instrucțiuni

1
Înjumătățiți focaccia prin mijloc, apoi stropiți ambele părți tăiate cu puțin balsamic și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FocacciaFocaccia
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Ungeți un pătrat mare de folie cu puțin mai mult ulei, apoi așezați baza foccacia în mijloc. Se acoperă cu o felie de piper, aproximativ de aceeași dimensiune ca pâinea, apoi se întinde cu jumătate de tapenadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Puneți jumătate din dovlecei deasupra, împrăștiați cu câteva frunze de busuioc și jumătate din nuci de pin. Repetați straturile din nou, apoi terminați cu un al treilea strat de piper prăjit. Se acoperă cu cealaltă jumătate de pâine, apoi se înfășoară bine în folie. Faceți până la o zi înainte sau înghețați acum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Pentru a găti, așezați teancul înfășurat direct pe cărbuni (sau pe raft dacă utilizați un grătar cu gaz) și coaceți timp de 10 minute pe fiecare parte sau 15 minute pe fiecare parte din congelat.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Focaccia funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 48 de dolari.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Revista