Steak cu Brandy & sos de boabe de piper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 295 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 2,94 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți frișcă, friptură de vită, brandy și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Brandy Flamed Friptură De Piper, Piper Verde-Sos De Brandy, și Steak Au Poivre: Friptură De Piper Cu Sos De Brandy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
Frecați 2 Linguri. uscați frecați uniform pe ambele părți ale fripturii. Grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la mediu-rare (145F), sau doneness dorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
3
Scoateți friptura din grătar; capac. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
4
Aduceți freca uscată rămasă, bulionul de vită și brandy la fiert în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Bateți amidonul de porumb și smântâna până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Se adaugă în amestecul de bulion; gătiți și amestecați 2 până la 3 min. sau până se îngroașă.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Imnul Estate Merlot Mt. Veeder Napa Valley vin cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 99 de dolari pe sticlă.