Spaghete simple cu șuncă și dovleac

Spaghete simple cu șuncă și dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați spaghete simple cu șuncă și dovleac. Pentru 2,16 USD per porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 886 de calorii, 34 g de proteine și 43 g de grăsimi. Această rețetă servește 4. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză mascarpone, bulion de pui, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de 93%, acest fel de mâncare este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au plăcut și Prajituri simple cu dovleac spaghetti cu curry, bărci cu spaghetti cu arahide tailandezi simple și dovlecei spaghetti la microunde: cină simplă sau garnitură.

Instrucțiuni

1
Încinge ulei de măsline la foc mediu într-o tigaie mare. Se amestecă șunca și se fierbe până când marginile se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se amestecă usturoiul; gătiți până când este parfumat și marginile sunt abia aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Se toarnă bulion de pui peste șuncă și usturoi; aduceți la fiert. Se amestecă dovleceii, fulgii de ardei roșu și sarea. Gatiti pana cand dovleceii sunt fragezi, aproximativ 15 minute. Se amestecă piper negru și se reduce focul la mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Se amestecă ușor brânza mascarpone în amestecul de dovlecei până se încorporează complet. Se amestecă pătrunjel italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5
Se ia de pe foc si se acopera.
6
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți spaghetele în apă clocotită, amestecând ocazional, până când sunt fierte, dar ferme la mușcătură, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Scurgeți și întoarceți-l în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Se toarnă sosul de butternut-mascarpone peste spaghete, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
9
Presărați brânză Parmigiano-Reggiano peste spaghete și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Revista