Sote de dovlecei și ceapă roșie
Zucchini si ceapa rosie sote ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Okra & Ceapa Sote, și Sote de ciuperci și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și usturoiul. Gatiti pana cand ceapa este frageda, 3 - 4 minute.
Adăugați dovlecelul și gătiți până când dovlecelul este aproape fraged, 4 până la 5 minute. Se amestecă sosul de roșii și se gătește până se încălzește amestecul.