Sos De Mere Cu Pere

Sos De Mere Cu Pere
Pear Applesauce este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 84 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr brun, bețișoare de scorțișoară, pere bartlett și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos De Mere Cu Pere, Briose cu mere cu pere, și Sos De Mere Cu Pere De Afine.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-o cratiță mare; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute sau până când fructele sunt fragede. Aruncați bețișoarele de scorțișoară și lămâia. Apăsați amestecul de fructe printr-o sită peste un castron folosind partea din spate a unei linguri și aruncați piei. Se amestecă zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Serviți sosul la temperatura camerei sau răcit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista