Sos de coacăz picant pentru șuncă

Sos de coacăz picant pentru șuncă
Sosul de coacăz picant pentru șuncă ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 102 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de piper măcinat, coacăze, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Șuncă cu sos de coacăze, Sos De Coacăz De Afine, și Sos De Afine Și Coacăze Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați zahărul brun, coacăzele uscate, apa, oțetul, sosul Worcestershire, untul, sarea, piperul negru, cuișoarele și buzduganul împreună într-o cratiță la foc mediu, amestecând ocazional până se topește untul, aproximativ 10 minute. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Coacăze UscateCoacăze Uscate
Piper NegruPiper Negru
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
ApăApă
BuzduganBuzdugan
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Amestecați jeleul de coacăz în sos și reveniți la fierbere ușoară; reduceți căldura la minim și fierbeți până când curenții sunt ușor plini, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
JeleuJeleu
SosSos

Echipamente

DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista