Sos de ceapă cu provolone
Dipul de ceapă și provolone durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 10 porții și costă 56 de cenți per porție . Acest aperitiv are 255 de calorii , 7 g de proteine și 24 g de grăsimi per porție. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână maioneză, brânză provolone, ceapă vidaliană și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este oferită de Allrecipes. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 31% . Acest scor este destul de slab. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Dipul de ceapă caramelizată , Noduri picante cu dip de ceapă dulce și Dipul de ceapă caramelizată .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (350 de grade Fahrenheit).
Într-un bol mediu, amestecați ceapa, maioneza și brânza provolone.
Transferați într-o caserolă mică.
Coaceți timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când ceapa se înmoaie și partea de sus este aurie.