Sos de carne italiană II

Sos de carne italiană II
Sosul de carne Italian II ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă face 10 porții cu 405 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.72 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pesmet, cârnați, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce este bine. Rețete similare includ Sos De Carne Italiană, Sos de carne italiană și paste făinoase, și Sos De Carne Italian Consistent.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se sotează ceapa și usturoiul până când ceapa este moale și translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Se toarnă roșii zdrobite și roșii întregi. Pe măsură ce adăugați roșiile întregi, lăsați-le să alunece încet printre degete și zdrobiți-le grosolan pe drum în oală. Condimentează cu 1/4 cană de pătrunjel și 1 linguriță praf de usturoi. Acoperiți și reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Roșii întregiRoșii întregi
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Într-un castron mare, amestecați mandrina de vită măcinată, pesmetul, 1 linguriță praf de usturoi, 1/8 cană pătrunjel, ou, lapte și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se amestecă ingredientele cu mâinile până se amestecă bine. Formați-vă în chifteluțe mici, de dimensiunea mingii de golf. Feliați toate legăturile de cârnați, dar o legătură fierbinte și una ușoară în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
6
Încălziți 2 linguri într-o tigaie mare la foc mediu. Uleiul ar trebui să fumeze ușor. Slice deschide legăturile rămase de cârnați fierbinte și ușoară, și se năruie în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Sote, rupând continuu bucățile, până când toate sunt maro auriu.
8
Transferați în sos. Rumeniți chiftelele, legăturile de cârnați tocate și oasele de porc pe toate părțile până când devin un maro auriu profund. Este posibil să fie nevoie să faceți acest lucru în etape și să transferați continuu în sos atunci când este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uriCârnați Link-uri
OS De PorcOS De Porc
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Scurgeți excesul de grăsime.
10
Se toarnă vinul roșu în tigaie și se degajează toate bucățile maronii de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Lăsați vinul să se reducă la aproximativ jumătate, apoi transferați în sos. Se amestecă frecvent și se condimentează cu sare și piper după gust aproximativ încă o oră după ce ultima carne a fost transferată în tigaie. Finalizați amestecând pătrunjelul proaspăt rămas în sos. Puneți sosul peste pastele preferate și serviți carnea pe o farfurie separată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista