Crispy Fish & Greek yogurt Mint Sauce ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 197 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,71 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Dacă aveți lapte de unt, fulgi de piper, mentă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sos Crocant De Pește Și Iaurt Grecesc De Mentă, Miel grecesc cu sos de mentă de iaurt, și Cotlete de miel grecești și sos de iaurt cu mentă.
Instrucțiuni
1
Într-un bol mic de amestecare, combinați iaurtul grecesc, Zara, 1 1/2 lingură de mentă proaspătă tocată, usturoi și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Iaurt Grecesc
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Mentă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
2
Bateți împreună, condimentați cu sare după gust. Puneți la frigider să se răcească în timp ce pregătiți peștele.Clătiți fileurile de pește în apă rece și uscați-le cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Presărați ușor fiecare file pe față și pe spate cu sare și piper.Dragați fileurile în făină sau făină fără gluten, asigurându-vă că fileurile sunt acoperite uniform și complet cu un strat subțire de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Fără Gluten
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
4
Presărați fileurile pe ambele părți cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Încălziți uleiul într-o tigaie la mediu până când este suficient de fierbinte pentru prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați fileuri în tigaie. Dacă uleiul este la temperatura corectă, ar trebui să buleze și să sfârâie uniformnu stropi sau popping. Nu aglomerați tigaia, aceasta va scădea temperatura uleiului și va face mai dificilă întoarcerea peștelui. Este posibil să fie nevoie să prăjiți în loturi pentru a nu aglomera tigaia.Prăjiți peștele timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, până când învelișul este maro auriu pe ambele părți și peștele este gătit.Puneți fileurile de pește prăjit pe un strat dublu de prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Serviți fileuri calde de pește acoperite cu sosul de mentă de iaurt grecesc rece și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
Iaurt Grecesc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
8
Încingeți fiecare file cu puțină mentă proaspătă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă Proaspătă
9
Așezați o crenguță de mentă proaspătă pe fiecare farfurie, dacă doriți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.