Sos Creol De Bază
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și sos pescatarian? Sosul creol de bază ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 212 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $2.74 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână vin, sare și piper măcinat, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Sos Creol, Sos Creol, și Sos Creol Remoulade pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu. Se amestecă țelina, ceapa, ardeiul gras verde, morcovul și usturoiul; gătiți și amestecați până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Amestecați roșiile cu sucul, apa, cuburile de bulion de pui și frunzele de dafin în amestecul de legume.
Se amestecă fulgi de ardei roșu, boia afumată, șofran, oregano, busuioc, cimbru, coajă de portocală, suc de scoici și vin alb.
Aduceți sosul la fiert, reduceți focul la minim și fierbeți până când aromele s-au amestecat, cel puțin 1 oră. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Lăsați sosul să se răcească complet.
Pentru a stoca, se toarnă în borcane de conserve din sticlă, se acoperă cu capace și inele și se pune în congelator. Sosul poate fi înghețat cu până la 3 luni înainte de utilizare.