Somon sălbatic Braconat cu citrice cu sos de castraveți-iaurt
Citrus somon sălbatic Braconat cu sos de castravete-iaurt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.57 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 359 calorii, 38g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Persoana 21 a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână lămâie, usturoi, sare de mare cu cereale și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea de mare cu cereale fine, puteți urma acest fel principal cu Cereale Integrale Căpșuni Ovăz Crumble ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Fripturi De Somon Poșate Cu Sos De Iaurt Cu Castraveți De Lămâie, Somon Poșat Cu Sos De Castraveți, și Somon fiert rapid cu sos de castraveți.
Instrucțiuni
1
Așezați toate ingredientele, cu excepția somonului, a sării și a sosului într-o tigaie adâncă, de preferință una cu părțile drepte și un capac. (Am folosit un 10-inch.) Aduceți la foc mic.Condimentează somonul cu sare de mare după gust. Transferați ușor bucățile de somon în tigaie, cu pielea în jos, începând cu cele mai groase bucăți și terminând cu cele mai subțiri. Acoperiți tigaia și fierbeți la foc mic până când somonul este doar gătit, aproximativ 5-6 minute, mai mult pentru fileuri mai groase. Nu fierbeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
2
Transferați somonul îndepărtând mai întâi cea mai subțire bucată și ultima cea mai groasă bucată. Se lasă să se răcească ușor și se servește imediat cu sos de castraveți-iaurt sau se acoperă și se dă la frigider până la rece.
Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Chardonnay GEN5. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 9 dolari pe sticlă.