Somonul la grătar cu cuscus de unt brun ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 5,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 516 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână file de somon, bulion de pui, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. Această rețetă de la Food.com are 5 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Încercați Couscous de somon la grătar și unt brun, Creveți Pocați cu ierburi cu cuscus de conopidă și unt brun, și Somon cu sos de unt brun pentru rețete similare.
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Antica Chardonnay (Mountain Select). Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.