Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat
Nevoie de o curs principal fără gluten, pescatarian și דל פחמימות,? Somonul cu Beurre Rouge și cartoful copt umplut cu somon afumat ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 722 calorii, 49G de proteine, și 48G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $6.74 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare de mare, eșalotă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Somon cu Beurre Rouge și cartof copt umplut cu somon afumat, Somon rege sălbatic cu cireșe uscate și migdale afumate Beurre Noisette, și Ouă Umplute Cu Somon Afumat.
Instrucțiuni
1
Aduceți vin, șalotă și oțet la fiert într-o cratiță mică și grea. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când lichidul se reduce la 2 linguri, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Oțet
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scoateți tigaia de pe foc și acoperiți.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.
5
Preîncălziți cuptorul la 40 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Așezați fiecare cartof pe o foaie separată de folie, presărați cu sare de mare și înfășurați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
Cartofi
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Îndepărtați folia; se răcește la cald, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
9
Tăiați longitudinal în jumătate. Scoateți carnea într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde, lăsând o coajă de cartof groasă de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
10
Adăugați 2 linguri de unt și lapte la cartofi în castron; se pasează bine. Se amestecă smântâna și 3 linguri de blaturi de ceapă verde. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Sare și Piper
Smântână
Cartofi
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Faceți înainte: se poate face cu 2 ore înainte. Acoperiți ușor cojile și umpleți separat și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
12
Reîncălziți cojile de cartofi, apoi umpleți, în cuptorul cu microunde la intervale de 20 de secunde până când se încălzește. Se amestecă somonul afumat în umplutură; se condimentează cu sare de mare și piper. Umplerea movilei în scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon Afumat
Cartofi
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
13
Așezați 1/4 cană de apă și file de somon într-o tigaie mare și grea; se presară sare și piper. Capac; abur la foc mediu-mare până când somonul este doar opac în centru, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Somon
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Între timp, reîncălziți reducerea vinului-șalotă la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Reducere
Ceapă Eșalotă
Vin
15
Adăugați restul de 8 linguri de unt, câte 1 lingură, amestecând până când fiecare se topește înainte de a adăuga următorul; continuați să bateți până când beurre rouge este gros (nu supraîncălziți sau sosul se poate separa). Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
16
Puneți sosul pe 4 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
17
Așezați cartofii pe 1 parte; se presară cu ceapa verde rămasă. Aranjați 2 fâșii de somon deasupra sosului pe fiecare farfurie; se presară boabe de piper și arpagic.