Slow-Aragaz Italiană Coada Friptură

Slow-Aragaz Italiană Coada Friptură
Friptura italiană cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 366 calorii, 43G de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de condimente, ciuperci, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare sunt Slow-Aragaz Italiană Coada Friptură, Friptură De Crupă Gătită Lent, și Resturi: Sos De Ciuperci Friptură Lentă Gătită.

Instrucțiuni

1
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, amestecați ceapa și roșiile. Dacă friptura de vită vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți carnea de vită în aragazul lent. Într-un castron mic, amestecați slănina, usturoiul și condimentul Italian; frecați peste carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Scoateți carnea de vită din aragaz. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și apa; se amestecă în amestecul de roșii. Întoarceți carnea de vită la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Tăiați ciupercile mari în jumătate. Aranjați ciuperci, fasole și măsline în jurul cărnii de vită. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 20 pana la 30 de minute pana cand amestecul de rosii s-a ingrosat si legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Revista