Shortcake de căpșuni de modă veche este un vegetarian desert. O porție conține 250 de calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 9 și costă 1,21 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Încercați Shortcake De Căpșuni De Modă Veche, Shortcake de căpșuni de modă veche, și Shortcake De Căpșuni De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați căpșunile și zahărul; pus deoparte. Într-un castron mare, Sortați împreună ingredientele uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se taie în unt până se sfărâmă. Într-un alt castron, bateți oul; adăugați smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Cremă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se adaugă la amestecul de firimituri, amestecând numai până se umezește. Bateți într-un 8-in uns. tavă de copt pătrată sau rotundă.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Se coace la 450 la 15-20 de minute sau până devine auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Scoateți din tigaie; se răcește pe grătar. Chiar înainte de servire, împărțiți tortul în două. stratul inferior de unt; lingură jumătate din fructe de pădure peste unt. Înlocuiți al doilea strat și lingura fructe de padure rămase pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De Padure
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
6
Tăiați în porții individuale; acoperiți fiecare cu frișcă.