Sex pe plaja

Sex pe plaja
Sexul pe plajă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de băuturi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 421 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți schnapps de piersici, cireșe maraschino, lichior de pepene galben și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 48%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sex Pe Plaja, Sex pe plaja, și Plaja Cartofi Prajiti.

Instrucțiuni

1
Umpleți paharul de coș cu gheață și adăugați lichior de pepene galben, schnapps de piersici și vodcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Schnapps De PiersiciSchnapps De Piersici
(din Cutie)(din Cutie)
Pepene GalbenPepene Galben
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
2
Adăugați părți egale ananas și suc de portocale aproape deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
3
Adăugați un strop de afine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
4
Se ornează cu o cireșă maraschino.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Whisky, Cum Ar Fi Angel's EnvyWhisky, Cum Ar Fi Angel's Envy
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista