Sepie Umplute: Seppie Ripiene

Sepie Umplute: Seppie Ripiene
Nevoie de un farfurie pescatariană? Sepie umplută: Seppie Ripiene ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.59 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 392 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte, pene de lămâie, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Carote ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, și Supă de sepie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați sepia tocată cu pesmet și ouă. Se toacă 2 căței de usturoi și se adaugă cu ceapa și 1/3 cană de pătrunjel în amestecul de pesmet. Se amestecă laptele și 3 linguri ulei și se amestecă scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
SepieSepie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați sare și piper, după gust, brânză, măsline și roșii. Folosind mâinile, amestecați bine și umpleți fiecare dintre sepiile întregi cu amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
SepieSepie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3
Tăiați bine cățelul rămas de usturoiși adăugați într-un castron mic împreună cu restul de 3 linguri de patrunjel. Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține Sepia în 1strat, încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu și adăugați usturoiul tocat fin și pătrunjelul. Când aromatele încep să sizzle, aranjați sepia umplute în tigaie, cu partea deschisă în jos. Se rumenesc aproximativ 3 până la 4 minute, apoi se întorc cu grijă și se rumenesc pe cealaltă parte. Când se rumenesc pe ambele părți, adăugați vin alb în tigaie, reduceți focul la foc mic și gătiți, neacoperit, timp de aproximativ 30 de minute sau până când Sepia este fragedă. Dacă tigaia începe să pară uscată, adăugați mai mult vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SepieSepie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Serviți imediat cu pene de lămâie, dacă doriți, și cantitatea mică de sos rămasă în tigaie spooned peste sepie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SepieSepie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate32
Revista