Sandvișul senzațional cu friptură ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 120g de proteine, 74G de grăsime, și un total de 1711 calorii. Pentru $9.79 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 50 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de sos worcestershire, ceapă, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 156 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Senzational Tahoe Crunch Sandwich, SEVEN Seas salată de friptură specială, și Sandvișul cu friptură la grătar al lui Bobby Flay cu sos de friptură.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Adăugați ciupercile, ardeiul gras și ceapa; gatiti si amestecati pana incep sa devina fragede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Cană De șalote, Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Într-un aragaz lent, combinați bulionul de vită, sarea, piperul, sosul Worcestershire, fulgii de ardei roșu și vinul roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Transferați carnea de vită și legumele în aragazul lent și amestecați pentru a amesteca. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 3 până la 4 ore, până când carnea de vită este extrem de fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scurgeți lichidul din aragazul lent și economisiți pentru scufundare. Feliați pâinea franceză pe lungime ca un sandviș submarin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
8
Se amestecă hreanul și muștarul; se întinde pe interiorul pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Așezați felii de brânză provolone pe ambele părți ale pâinii, apoi umpleți cu carne de vită și legume. Închideți pâinea și înfășurați întregul sandviș cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Coaceți timp de 10 până la 15 minute în cuptorul preîncălzit. Pentru pâinea mai crocantă, o puteți coace fără folia de aluminiu. Feliați în porții și serviți cu sucurile din aragazul lent pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca La Jota Howell Mountain Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.