Scotch bulion II

Scotch bulion II
Scotch bulion II necesită aproximativ 12 ore și 25 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 185 calorii, 19g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 18 fani. Dacă aveți orz, boabe de piper, țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Funcționează bine ca o băutură. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Scotch Bulion, Scotch Bulion, și Scotch Bulion.

Instrucțiuni

1
Pentru a face stocul, puneți coada de miel, 3 cepe, 3 napi, 2 morcovi, boabe de piper și apă într-o oală mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul și se fierbe, acoperit, timp de 3 ore. Îndepărtați suprafața după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shanks De MielShanks De Miel
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
NapNap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Scoateți gambele și orice carne care a căzut de pe oase și răciți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
3
Scoateți carnea din oase și tocați fin, apoi acoperiți și refrigerați. Se strecoară stocul, aruncând legumele. Răciți stocul și refrigerați peste noapte sau până când grăsimea s-a așezat deasupra și poate fi spooned off.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Acoperiți orzul cu apă și înmuiați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Puneți stocul într-o tigaie mare și reîncălziți ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați orzul scurs, morcovul suplimentar, ceapa, prazul, țelina și Napul. Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 30 de minute sau până când orzul și legumele sunt doar fierte. Întoarceți carnea în tigaie și fierbeți timp de 5 minute. Condimentează bine și servește cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
NapNap
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate68
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista