Scoici braconate cu Orzo de roșii uscate
Scallops Poached cu Orzo de roșii uscate este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 340 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scoici, oțet de vin, paste orzo și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Scoici la grătar cu sos de roșii-mentă și Orzo, Orzo cu roșii uscate la soare și busuioc, și Pui Și Roșii Uscate La Soare Orzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, aduceți bulionul și 2 căni de apă la fiert.
Adăugați scoici și fierbeți doar până la opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), aproximativ 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați scoici într-un bol; păstrați cald.
Adăugați roșiile și orzo în tigaie. Se amestecă adesea la foc mare până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită și orzo este fraged să muște, 10 până la 12 minute.
Între timp, amestecați ulei, miere, oțet și cimbru.
Întoarceți scoicile (și orice suc) la tigaie și amestecați ușor doar până la cald, 1 până la 2 minute.
Lingurați orzo și scoici pe farfurii.
Stropiți scoici în mod egal cu amestecul de miere. Condimentează cu piper după gust.