Scoică și tocană de stridii este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 280 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă subțire-verde, prosciutto, scoici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Stridii, Tocană De Stridii, și Tocană De Stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul într-o oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Se amestecă ceapa verde, țelina și prosciutto; acoperiți oala și gătiți amestecul, amestecând o dată, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Prosciutto
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Creșteți căldura la mediu-mare. Amestecați scoicile și stridiile cu lichid în amestecul de ceapă verde; gătiți descoperit, amestecând frecvent, până când scoicile sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Stridii
4
Amestecați porumbul, Roșia, jumătate și jumătate, ardeiul jalapeno, uleiul de susan și cilantro în amestecul de stridii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Ulei De Susan
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
Stridii
Tomate
Porumb
5
Scoateți vasul de pe foc, acoperiți și lăsați tocanul să stea până se încălzește uniform, aproximativ 10 minute.
Scoici în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lapis luna Chardonnay. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.