Scaloppine de pui cu salată de ierburi de primăvară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Scaloppine de pui cu salată de plante de primăvară. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână oțet de șampanie, frunze de spanac, Nasturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Scaloppine de vițel cu Coulis de mazăre de primăvară și sparanghel, Scaloppine de pui cu mazăre de zahăr, sparanghel și salată de lămâie, și Rulouri Crocante De Primăvară Cu Salată De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Combinați puiul și Zara într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinati in frigider timp de 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie; se presară cu 1/2 linguriță sare.
Combinați făina, tarhonul și 1/2 linguriță de piper negru într-un castron puțin adânc. Dragă pui în amestec de făină; scuturați excesul.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Pentru a pregăti salata, puneți haricots verts într-o cratiță mare de apă clocotită; gatiti 3 minute.
Scurgeți și plonjați haricots verts în apă cu gheață; scurgere.
Așezați haricots verts, spanac, rucola, năsturel, pătrunjel și arpagic într-un castron mare.
Combinați șalotele, sucul, uleiul, oțetul, muștarul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron mic, amestecând cu un bici. Lingură 3 linguri amestec de șalotă peste amestec de spanac; aruncați ușor pentru a acoperi.
Așezați 2 căni de amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 jumătate de piept de pui.
Stropiți puiul uniform cu amestecul de șalotă rămas.