Scallops Parmezan Ars În Tigaie
Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP servește 4 și costă $1.07 pe portie. O porție conține 105 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, arpagic, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Scoici arse cu sos parmezan și Ratatouille, Scoici Arse Peste Risotto Cu Spanac Ofilit Și Parmezan, și Scoici de susan prăjite și friptură Teriyaki cu salată de varză prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Așezați brânză n vas de mică adâncime sau resigilabile pungă de plastic pentru depozitarea alimentelor. Înveliți scoici cu brânză. Aruncați orice brânză rămasă.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti jumatate de scoici la un moment dat in ulei 3 pana la 6 minute, intorcand o data, pana se rumenesc la exterior si alb si opac in interior.
Se presară piper și arpagic.