Saut verdeturi de iarna devreme ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 192 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, căței de usturoi, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Iarna. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Salată de iarnă cu scoici de dafin Sotate, Gratin De Verdeață De Iarnă, și Verdeață De Iarnă Înăbușită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți untul cu ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare; adăugați usturoi și gătiți, amestecând des, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați napi tocați și ingredientele rămase; gătiți, amestecând des, 10 până la 14 minute sau până când verdeața este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi Verzi
Verzii
3
Serviți imediat.
4
Notă: orice combinație de verdeață de iarnă poate fi utilizată în această rețetă.