Saut verdeata amestecata cu masline si salata de Ricotta
Saut verdeturi mixte cu masline si salata de Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 364 calorii, 14g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, suc de lămâie, spanac și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată de sfeclă cu Ricotta Salatan și măsline, Verdeață ofilită cu salată de Ricotta, și Gatiti cartea: ars Ricotta Salata, roșii și măsline.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare.
Adăugați nucile de pin și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți până devine auriu, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Se adaugă varza și se condimentează cu sare. Gatiti la foc mic, amestecand des, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Adăugați escarola, condimentați cu sare și gătiți, amestecând des, până se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă spanacul și se gătește până se ofilesc, aproximativ 3 minute. Se amestecă restul de 2 linguri de ulei de măsline, măslinele și caperele și se condimentează cu sare și piper. Îndoiți salata de ricotta, adăugați sucul de lămâie și serviți.