Saut Snapper cu salată de portocale-fenicul

Saut Snapper cu salată de portocale-fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.09 pe portie. O porție conține 282 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați fileuri de snapper cu coadă galbenă, bulb de fenicul, frunze de cimbru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma portocalele, puteți urma acest fel principal cu Cremă de miere cu portocale de sânge și lămâie confiată ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ File de Snapper roșu sotat cu fenicul și portocaliu, Crispy Pan Seared Florida Snapper cu cremă de fructe de pasiune și citrice Florida și salată de fenicul ras, garnisită cu creveți Florida Gulf sote și gem picant de Mango verde, și Snapper roșu cu salată de citrice și fenicul.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați portocalele peste un castron, rezervând 2 linguri de suc. Feliați subțire bulbul de fenicul; se toacă 1 linguriță de frunze. Aruncați tulpinile.
Așezați secțiuni portocalii și fenicul feliat într-un castron mediu.
Combinați sucul rezervat, frunzele, 1 lingură de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Stropiți amestecul de suc peste amestecul de fenicul; aruncați bine pentru a acoperi.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline rămas într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele uniform cu 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat și cimbru.
Adăugați pește în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Se servește cu salată de fenicul.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio