Saut năut cu șuncă și Kale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați năutul saut cu șuncă și Kale. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 291 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Un amestec de pulbere ancho chile, oregano, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Kale Picant Saut + 5 Kale Sănătos, Saut Penne cu conopidă și năut, și Năut saut cu Broccoli și parmezan.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, gătiți semințele de achiote în ulei la foc mic timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 5 minute. Aruncați semințele de achiote și rezervați uleiul.
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de achiote.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 8 minute.
Adăugați roșiile și șunca și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc mare pana cand rosiile se inmoaie, aproximativ 3 minute. Răsturnați amestecul într-un castron.
Adăugați restul de 1/4 cană de ulei de achiote și usturoiul și gătiți la foc moderat, amestecând, până devin aurii, aproximativ 2 minute.
Adăugați nautul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați pudra de ancho și oregano și gătiți, amestecând, până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Adăugați amestecul de roșii și șuncă și apa și dați la fiert. Coborâți focul la moderat și adăugați varza. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când varza este doar fragedă, aproximativ 5 minute. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Transferați nautul într-un castron și serviți fierbinte.