Sashimi Napolean
Nevoie de o curs principal fără gluten, prietenos cu fodmap și pescatarian? Sashimi Napolean ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 107G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 839 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $10.97 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, muguri, oțet de sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Maui ceapa Napolean cu sos de ghimbir portocaliu, Ton Sashimi, și Salata sashimi a lui Nobu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați oțetul, wasabi-ul și sosul de soia până se dizolvă. Treceți treptat în uleiul de măsline. Rezervă.
Cu un cuțit foarte ascuțit cu lamă subțire, tăiați foarte subțire peștele împotriva bobului.
Când tăiați halibutul, tăiați-l pe piele așa cum ați fuma somonul. Rezervă.
Tăiați piei wonton transversal în jumătate, făcând 15 bucăți.
Într-o tigaie, încălziți cana de unt clarificat la foc moderat. Prăjiți cojile wonton până devin aurii pe fiecare parte, adăugând mai mult unt după cum este necesar.
Scoateți și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Așezați o piele wonton pe fiecare dintre cele patru farfurii.
Stratificați peștele pentru a se potrivi cu pielea wonton, separând peștele cu frunzele wonton și terminând cu un strat de straturi de pește (4 straturi pe farfurie, creând un efect Napoleon).
Puneți o frunză shiso sub colțul fiecărui Napoleon.
Scurgeți și uscați ridichile și împrăștiați cu daikon, muguri și arpagic deasupra.
Se presară cu pansamentul și se servește.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;