Sandwich pentru 12
Sandwich pentru 12 este un fel principal fără gluten și cetogenic. Pentru 100 de cenți per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 233 de calorii, 13 g de proteine și 17 g de grăsimi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și luați apă, brânză elvețiană, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Cu un scor de 36%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Sandwich Chana Masala - Sandwich cu năut | Sandvișuri ușoare, Sandwich Chana Masala - Sandviș cu năut | Sandwich ușor și Sandwich Chana Masala - Sandwich cu năut | Sandwich ușor s.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați ovăzul, apa clocotită și untul; se lasa sa stea 5 minute. Între timp, dizolvați drojdia din amestecul de rulouri fierbinți în apă caldă.
Adăugați la amestecul de ovăz cu ouă și ceapă.
Adăugați amestecul de făină din amestecul de rulouri fierbinți; se amesteca bine (nu se framanta).
Răspândiți aluatul într-un aluat de 10 inchi. încercuiește pe o tavă pentru pizza bine unsă. Acoperiți cu folie de plastic acoperită cu spray de gătit; se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza, aproximativ 45 de minute.
Bate oul si usturoiul sarea; ungeți ușor peste aluat.
Se presara cu ceapa si seminte de susan.
Coaceți la 350 pentru 25-30 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie; se răcește pe un grătar.
Combinați maioneza, muștarul și hreanul; întindeți peste părțile tăiate ale pâinii.
Strat cu ingredientele de umplutură rămase.