Sandwich la grătar cu sos tartar Chipotle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul la grătar cu sos tartar Chipotle. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 35g de grăsime, și un total de 624 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 4 și costă $2.2 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați țelină, roșii, murături de mărar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sandwich de Grouper cu crustă de făină de porumb la cuptor cu sos Tartar, Sandvișuri la grătar cu sos Tartar, și Degete de grup cu sos Tartar.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul tartru, combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic. Acoperiți și răciți 3 ore.
Presărați grouper cu piper de lămâie. Fileuri de grătar, acoperite cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește cu o furculiță.
Așezați fiecare file pe o rolă Kaiser. Se acoperă cu sos tartar Chipotle, roșii, ceapă și varză.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.