Sandwich de pui la gratar cu Vinaigrette de ciuperci la gratar

Sandwich de pui la gratar cu Vinaigrette de ciuperci la gratar
Sandwich de pui la grătar cu vinaigrette de ciuperci la grătar este un lactate gratuit felul principal. O porție conține 1448 calorii, 65g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $11.18 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rucola, usturoi, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui la grătar cu vinetă de ciuperci Shiitake, Pui la grătar cu vinetă prăjită de usturoi-Oregano și cartofi la grătar, și Sandwich cu brânză la grătar cu ciuperci (alias topitura de ciuperci) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați fiecare pâine ciabatta în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiabattaCiabatta
3
Ungeți interiorul fiecărei jumătăți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
4
Așezați pe o foaie de copt și dați deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Pregătiți grătarul și lăsați-l să ardă până la cărbuni fierbinți sau setați un grătar pe gaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Așezați pâinea pe grătar, departe de căldura directă și grătați pe ambele părți până se rumenesc și crocante la exterior, dar încă moi în interior, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Lăsați ciupercile întregi și aruncați într-un bol cu 1/2 cană de ulei de măsline, 1 linguriță de cimbru, usturoi și sare și piper după gust. Grătați imediat ciupercile (aveți grijă să nu lăsați flăcările să se aprindă și să ardă ciupercile), întorcându-se cel puțin o dată, până se rumenesc și se fierb, aproximativ 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
În vasul de marinată, adăugați șalotul, 1/2 cană de ulei de măsline, oțet, pătrunjel, restul de 1 linguriță de cimbru și sare și piper, după gust. Se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Lasă ciupercile să se răcească, toacă fin și adaugă în vasul de marinat. Aruncă bine. (Vinaigreta de ciuperci poate fi făcută cu o zi înainte, acoperită și refrigerată și apoi adusă la temperatura camerei înainte de servire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Presărați sare și piper pe ambele părți ale puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
11
Stropiți cu puțin ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
12
Când cărbunii au ars la foc mediu, puneți puiul pe grătar și gătiți până se rumenesc, aproximativ 2 minute. Întoarceți - vă, treceți la marginea grătarului departe de căldura directă și continuați să gătiți până la opac pe tot parcursul, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
13
Scoateți pe o farfurie.
14
Într-un castron, aruncați rucola cu vinetă de citrice. Feliați pieptul de pui transversal la un unghi de 45 de grade.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Se toarnă orice suc de pui acumulat în ciuperci și se amestecă. Puneți ciupercile deasupra a 4 felii de pâine la grătar și acoperiți cu puiul. Împărțiți rucola printre sandvișuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
16
Așezați felii de pâine rămase deasupra și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista