Sandvișuri Cu Pui La Grătar Teriyaki Cu Aragaz Lent

Nevoie de o curs principal fără lactate? Sandvișurile cu pui la grătar teriyaki cu aragaz lent ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 346 calorii, 28G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rulouri kaiser, ketchup, amestec de condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma amestecul de condimente, puteți urma acest fel principal cu Pumpkin Pie Spice Cream Scones ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Teriyaki Sandvișuri De Pui La Grătar, Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar Cu Aragaz Lent, și Sandwich-Uri De Curcan Teriyaki Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Se amestecă amestecul de condimente (uscat), ketchup-ul și sosul de prăjit; se toarnă peste pui.
Acoperiți și gătiți la foc mic 6 până la 7 ore sau până când sucul de pui nu mai este roz când se taie centrele celor mai groase bucăți și puiul este fraged.
Trageți puiul în bucăți, folosind 2 furculițe. Se amestecă bine pentru a amesteca puiul cu sosul. Pentru a servi, așezați 1/4 cană de amestec de salată de varză pe rulou și deasupra cu pui. Amestecul de pui se va menține la căldură scăzută până la 2 ore.