Sandvișuri Cu Ceai De Creveți Curry

Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten, primar și pescatarian? Sandvișurile cu ceai de creveți curry ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 3,2 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 440 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, nucă de cocos, pudră de curry și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi nuca de cocos îndulcită, puteți urma acest fel principal cu Cookie-uri Sandwich cu unt de arahide și jeleu de nucă de cocos (fără coacere, vegan, fără gluten) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado, Kerala Shrimp Moilee (supă de creveți curry și nucă de cocos), și Sandvișuri Cu Ceai De Ou Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați creveții, țelina, nuca de cocos, crema de brânză, ceapa verde, ghimbirul, pudra de curry, sarea și ardeiul roșu până se amestecă bine.
Răspândiți pe: pâine albă.
Variație. Pui curry: înlocuiți 2 1/2 căni de pui gătit tocat fin pentru creveți. Pregătiți rețeta conform indicațiilor.
Răspândiți pe: pâine de stafide.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Anne Amie Pinot Gris. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Anne Amie Pinot Gris]()
Anne Amie Pinot Gris
Arome de pere Bartlett, gardenie, piersică albă, ceai alb, iasomie, cracare graham și paie. Arome de pere asiatice, smochine albe, piersici albe, căpșuni albe și flori de fenicul. Finisajul este uscat, lung și acid.Perechi de bine cu pui fript, Salata Caesar, midii, gutui cotlet de porc glazurate, suc de fructe la gratar, pan seared păstrăv, și bibimbap.